Jelenlegi hely

Parksnow Donovaly

Donovaly télen

Téli szabadság a Donovalyn sok szórakozást biztosít a gyerekeknek, és a felnőttek részére is. Az ismert PARK SNOW Donovaly egész szezon alatt az előkészített sípályákon lehetőséget biztosít síelni vágyók számára az éjszakákban, szlalom pálya, futópálya mindenki számára.

A Snowparkban lehetőség van snowboardozni akadályok között, a legkönyebtól a legnehezebbik szakaszban. Ki lehet próbálni a jumpingot vagy freedinget akadályok között. A park a legmagasabb színvonalon van karbantartva az egész szezon alatt műhavazva van és a síelés közben Chillout zene játszik.

Donovaly központjában kölcsönözni lehet síléceket, snowboardod, korcsolyát, ski-szerviszt, vagy síiskolázást a kezdőknek. Az összes szolgáltatás magas szinten van. A lejtőre 4-uléses Buly Expres Záhorištie, Lomená Poma kócal vagy TELEMIX Nová Hoľa kötélpályával lehet felmenni.

Donovaly nyáron

A nyári szezonban csomó attrakciót lehet kihasználni a sportolóknak, vagy családoknak gyerekekkel. Ki lehet használni a kötélpályát Nová Hoľa-ra, tobogános bob pályát, gyerek és bungee trampolínokat, ugráló felfújható várat, tandemugrásokat vagy paraglajding kurzot.

A funaréna Donovaly kötél parkkal és mászó fallal rendelkezik. Gyerekek a szülőkkel meglátogathassák a mesebeli világot Habakukyt.

A kerékpározóknak rengetek cyklotúra van. Cyklobusz elviheti a vendégeket Harmancra, Harmanci bányába vagy a Staré hory-ba. Működik a kerékpár kölcsönzése. A bátraknak van Bike Park Donovaly, amely 2100 méter hosszú pályát kínál, amelynek magassága 420m.

Foglalási űrlap

Ne töltse.
Írja be a helyes választ.