Jelenlegi hely

Szállás – bérletre nyaraló Donovalyn

Nyaraló Hóvirág a Parksnow Donovaly központjában található a délnyugati részen a Záhradište lejtőben. Egész éven hozzáférhető karbantartott út vezet hozzá. Parkolási lehetőség közvetlen a nyaraló élőt (4 autó számára).

Alapadatok:

A szállás befogadóképessége 10 fő.
A nyaralóban fin szauna van.
A legközelebbi kóc 60 méterre található.
Snežienka Nyaraló központi elektromos fűtéssel rendelkezik.

Hóvirág Nyaraló földszinttel és 2 emeletből ál:

Földszint

Földszint előszobával kezdődik, ahová el lehet rakni a sí vagy snowboard felszerelést. A földszint után következik egy társalgó - étkező 10 fő számára összefüggő a konyhával es a kamrával. A társalgóban van SAT-TV.

Felszerelt konyha

A konyha fel van szerelve tűzhellyel, mikróval, vízforralóval, hűtő es fagyasztóval. A földszinten található a finn szauna 8 vagy 10 ember számára és zuhanyzó fülke.

Finn szauna

1. emelet

Az első emeletre külön bejárat van. Az előszobában van egy gardrób es külön WC. Az előszobából lehet bemenni a társalgóba ahol egy kényelmes széthúzható rekamié, Sat-TV és kandalló sütővel, amely kellemes atmoszférát biztosít.

Nappali - kilátás a kanapén

Az első emeleten 2 hálószoba van, emeletes ágy 2 fő számára mind két hálóban. (4 ágy az első emeleten).

A kilátás az erkélyről a Nova Hola

Balcony has a breathtaking panoramic view on two national parks – Nizke Tatry and Velka Fatra (Prasiva, Zvolen-Nova Hola, Krizna).

2. emelet

Jobb hálószoba az emeleten, kilátással az ajtó

A második emeleten 2 hálószoba van, mindegyik 3 agyal ellátva (6 ágy a 2. Emeleten) , fürdőszoba zuhanyzó fülkével, mosdó es WC.

Hóvirág nyaraló környéke

Nyaraló Hóvirág

A nyaraló mögött van egy ülő hely tégla kandallóval es grillel, főleg a nyári szezonban kihasználható. Nyaralónál az Encián kóc található (a gyerekekre vigyázni és odafigyelni lehet a teraszról), továbbá játszótér mászókával és teniszpálya van a nyaraló környékén.

Foglalási űrlap

Ne töltse.
Írja be a helyes választ.